Крок уперед. Освоєння нової технології

26 Січень 2012

У Макіївської філії Єнакіївського метзаводу Групи Метінвест було освоєне виробництво нового виду продукції – проміжної залізничної клеми. Цьому передувала спільна робота фахівців ЄМЗ і його Макіївської філії. Для цього на стані «550» була освоєна технологія виробництва смуги з новими якісними характеристиками. Минулого тижня на ділянці рейкових скріплень цеху прокатного переділу виконано штампування та отримана перша партія нової продукції для залізниць України.

Відзначимо, що освоєння нової продукції дало друге життя цеху рейкових скріплень (зараз він є ділянкою цеху прокатного переділу ЄМЗ). «Відродження ділянки почалося з моменту об'єднання промислових майданчиків у ЕЄнакієвому та Макіївці, - відзначає директор Макіївської філії Олександр Чудновець. - На даний момент, окрім проміжної клеми, ми налагоджуємо процес виготовлення ще двох видів продукції: накладок Р24 і Р33 для рейок вузької колії».